Zielsgesprek/reading

Waarom een zielsgesprek:

 

Loop je vast in bepaalde patronen, weet je even niet meer hoe verder en heb je er behoefte aan dat iemand even met je meekijkt, dan is een zielsgesprek misschien iets voor jou. Wat ja, je loopt je proces zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Soms is het fijn als iemand even meekijkt,  je kan bevestigen in wat je doet, waar je staat en soms ook even het hart onder de riem kan steken. Kan zien waarom je nog steeds getriggerd wordt in bepaalde dingen of misschien ook iets aanraak in je, waardoor je het los kan laten.

 

 

                                      "Tijdens een zielsgesprek, maak ik vanuit mijn ziel, contact met jouw ziel. " 

 

 

 

Ik zal woorden geven aan wat er in je gebeurt. Wat de ziel aan jou wil laten zien en voelen. Waar je nu staat. Woorden geven aan dat, wat je vaak al wel voelt, maar misschien nog niet kon benoemen. Zo kan ik vertellen waarom iets je zo raakt, wat er ooit gebeurd is, waarom dit nu opnieuw naar boven komt. 

 

Zo kan je snel tot de kern komen. Dit omdat de ziel voorbij je overlevingsstrategie gaat, voorbij eventuele maskers die ooit zijn opgezet, voorbij pijnstukken die je weg kunnen houden van datgene wat eronder zit. Je ziel zal je daarin aanreiken wat voor jou op dat moment nodig is.

 

Datgene wat jouw ziel jou te vertellen heeft, zal altijd vanuit liefde zijn. Vanuit zachtheid en puur bedoeld om je verder te helpen. Voorbij een bepaald punt te stappen waar je al lang tegenaan tikte. 

 

Tijdens een zielsgesprek kunnen oude pijnvelden openen die je op dat moment mag helen. Pijnvelden die je eerder had opgeslagen, omdat er op dat moment geen mogelijkheid was voor heling. Deze worden nu geopend omdat heling nu wel mogelijk is. Als je op dat moment door die pijnstukken kan stappen, breng je daarin heling aan. Ik zal je daarin begeleiden vanuit mijn ervaringsvelden. Dit kan door aanraking zijn, door energiewerk, puur de liefde en zachtheid die er op dat moment voor jou mag zijn. Op het moment dat er iets geopend wordt om te helen, betekent het dat dat stuk al lang in jou gevoeld en ervaren is en nu mag losgelaten worden. Door de aanraking (vaak met 2 vingers op een bepaalde plek) kan je door die laag heenstappen en kan je datgene ook echt achterlaten. 

 

Tijdens een zielsgesprek is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. Dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Kan ik extra informatie geven, over een bepaald proces waar je inzit en soms ook handvatten geven waarmee je zelf verder kan. 

 

Hoe ziet zo'n sessie eruit:

 

Voor een zielsgesprek is er eerst ruimte om tijdens een kopje thee  jouw verhaal te vertellen. Dan kan je even de ruimte nemen voor jou en welke vragen voor jou belangrijk zijn. Zodat we in alle rust kunnen overstappen naar het zielsgesprek. 

 

                                                          "Als je elkaar op zielsniveau ontmoet, gebeurt er iets in je.

                                                Je voelt de herkenning van jouw wezen door je heen stromen."

 

Tijdens een zielsgesprek ga ik tegenover je zitten. Ik zal via je ogen contact maken met jouw ziel, jouw werkelijke zijn. Meteen zal er informatie bij mij naar boven komen die voor jou nu belangrijk is. Puur al om daar woorden aan te geven voor jou, kan er al heling komen in jou.

A-ha momenten bij je naar boven brengen, woorden die processen in je beschrijven die je al een tijd voelde, maar gewoon niet meer goed bij kon, door paniek of angst. Dat geeft meteen ruimte, waardoor je dat zelf kan voelen als een soort opluchting. Alsof er iets zich in jou gezien voelt.

 

Daardoor ont-kramp je meteen een laag, waardoor ik nog dieper kan invoelen. Kan benoemen wat er in jou verandert en meteen door kan gaan naar de kern van dat pijnpunt. Door daar te helen en daarmee ook een diepere laag te ont-krampen, kan je een bepaald proces direct loslaten. 

 

Zo is er vaak ruimte om meerdere lagen aan te raken. Vragen te stellen, of bepaalde onderwerpen verder uit te diepen. 

 

Ik kan een heel uur nemen voor dit zielsgesprek. Soms is het fijn om na een deel zielsgesprek over te gaan op diepere heling. Dan wordt het een combinatie van een zielsgesprek met een multi-dimensionale sessie. De prijs voor een sessie blijft natuurlijk gelijk.

 

Waarom kiezen voor een zielsgesprek:

 

Vaak, als we in iets aangeraakt worden, gaan alle alarmbellen af. Dan kan vechten, vluchten of verstijven een van de reacties zijn. Je kan dissociëren (uit je lichaam schieten), waardoor je jezelf niet meer goed kan voelen. Ego, vaak je overlevingsstrategie, gaat dan verhalen maken om je weg te houden van pijn. Als deze overlevingsstrategieën groot zijn, kan je moeilijk daardoor heen stappen. Het wordt heel druk in je hoofd, verhalen schieten van rechts naar links en lukt het niet meer om woorden te geven aan wat je voelt of lukt het niet meer om door de processen heen te stappen.

 

Dan kan een zielsgesprek veel opluchting geven. Je helpen te begrijpen waarom iets gebeurt, je helpen om woorden te geven aan wat je wel kan voelen, maar niet goed kan verwerken. Maar ook door lagen heen laten stappen, zodat je weer terug komt in je lichaam. Weer rustig kan ademhalen en bij jezelf kan komen. Vaak wordt je dan ook door je ziel een hart onder de riem gestoken. Je voelt de liefde van je ziel door het zielsgesprek heen stromen.

     

                                                Citaat van een cliënt: "Het is een cadeau aan mijzelf". 

 

Daarnaast, het proces is soms zwaar. Torens die omvallen, funderingen die sterk leken, lijken te breken en alles wat je dacht wat jouw waarheid was, klopt ineens niet meer. Dat kan behoorlijk intimiderend zijn. Tijdens een zielsgesprek krijg je dan die bemoediging, een hart onder de riem en ga je dingen weer beter begrijpen. Er komt een nieuwe waarheid naar je toe. Je wordt opgetild in een nieuwe trilling die op dat moment beter bij je past. Ineens ga je begrijpen waarom dit op je pad kwam, krijg je een groter beeld van wat daarin jouw stuk was en kan je veel makkelijker de volgende stappen maken. 

 

Ik geloof erin dat alles wat op jouw pad komt, je ook aan kan. Ook dat wat op jouw pad is, een ervaring is die jij als ziel graag wilde doormaken. Ik kan dan ook geen toekomst voorspellen of keuzes voor jou maken. Daarmee sta ik een ervaring, die jij graag wilde maken, in de weg.