Zielsgesprek/Reading

Loop je vast in bepaalde patronen, weet je even niet meer hoe verder en heb je er behoefte aan dat iemand even met je meekijkt, dan is een zielsgesprek misschien iets voor jou. Wat ja, je loopt je proces zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Soms is het fijn als iemand even meekijkt,  je kan bevestigen in wat je doet, waar je staat en soms ook even het hart onder de riem kan steken. Kan zien waarom je nog steeds getriggerd wordt in bepaalde dingen of misschien ook iets aanraak in je, waardoor je het los kan laten. 

Lichtaanraking/healing

Vaak in combinatie met een zielsgesprek, maar zeker ook los te ontvangen is een diepe multidimensionale healing. Healing die je in alle rust kan ontvangen, waardoor je versneld door bepaalde processen kan stappen. Delen kan binnenhalen die jou verder kunnen helpen. Heling van andere levens. Precies wat zich in jou geopend heeft. 

Multidimensionaal Therapie

Als therapeut maak ik vanuit mijn liefdesveld contact met jouw liefdesveld. Door de aanraking van de liefdesvelden kun je contact maken met datgene wat er in jou geheeld mag worden. Niet aan de oppervlakte, maar bij de bron. 

 

Ik zal je daarbij aanreiken wat jij nodig hebt. Op dat moment werk ik puur vanuit intuïtie en mijn ervaringsvelden. Met de hulp van mijn multidimensionale zelf-en en mijn begeleiders.