Ik ben Marlêne Evertz, 49 jaar en woon in Gorinchem. Ik heb 2 kinderen. Mijn oudste dochter woont al een paar jaar in het buitenland en mijn jongste zoon heeft zojuist het nest verlaten. Daarnaast heb ik 2 heerlijke katten en een vrolijke en vooral eigenwijze teckel die mij samen veel plezier geven.

 

Mijn maatje en levenspartner is in 2012 overleden. Op dat moment was ik 3e jaar studente aan een opleiding tot Energetisch Therapeut. Dat was fijn omdat ik daardoor de rouwperiode goed in kon stappen. Als client en therapeut stapte in mijn rouwperiode in. Heel bewust, omdat ik nu wist hoe belangrijk het was om het goed te doorvoelen. Om alles te laten zijn wat er was. Zodat ik daarna ook echt door kon. Wat het begin was van een flinke reis.

 

Het alleen komen staan, het diepe rauwe verdriet en wat erbij kwam kijken vond ik soms moeilijk. Zelfs soms zo oneerlijk. Maar nu weet ik ook dat het mij zoveel gebracht heeft. Dat ik zijn verlies heb kunnen omzetten naar iets terugvinden in mij. Iets in mij wat ik al zo lang niet gevoeld had. Wat ik zelfs niet eens wist dat het er was. 

 

Enkele maanden na zijn overlijden gebeurde er veel, mijn heldere kanalen gingen open. Ik begon te horen en mijn voelen werd zoveel sterker dan het al was. Dat maakte dat er een wereld voor mij open ging. Een wereld waarin ik, door vallen en opstaan, ook weer mijn plek kon vinden. Alles veranderde in mijn leven. 

 

Er kwam wel een flink proces op gang. Alles in mijn leven, ooit gebeurd, mocht voorbij komen, om opnieuw te doorvoelen en los te laten. Of eigenlijk daar te laten waar het was. De oude ik. 

Mijn interesses veranderde. Mijn hele belevingswereld veranderde.

 

Ik ben opnieuw op zoek gegaan wat er bij mij paste. Soms deed ik workshop waar ik minder uit haalde en soms waar ik echt heel veel uit haalde. Beide gaven mij iets om verder te gaan. Elke stap heeft mij dichter gebracht bij waar ik nu ben. 

Vooral de “Heilige Geometrie” kwam diep bij mij binnen. Heling op zielsniveau noem ik het. Voorbij maskers en saboteurs. Voorbij alle patronen die je hebt ontwikkeld op jouw weg. Zo kwam ik bij Janosh terecht en ben daar opgeleid tot therapeut. Later kwam daar ook de Healings-Arts bij. Waar ik als therapeut alle modules gevolgd heb. Inclusief de verdiepingsdagen en de facilitatorsopleiding. 

 

Buiten deze mooie opleidingen ben ik vooral van de praktijk. Ik heb zelf mijn proces doorlopen. Ik ben tegen alle saboteurs aangelopen en heb alle valkuilen gehad. Zoveel meegemaakt en verschillende trauma’s zelf ervaren. Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn. Hoe het voelt als je vast lijkt te zitten. Hoe overweldigend het soms kan zijn. Hoe groot weerstand kan zijn. Maar vooral ook hoe diep het soms kan raken. Soms heb je angst dat het niet meer goed komt. Dat je niet meer verder wilt.

 

Ik weet ook hoe het voelt als je dat kan overstijgen. Als de liefde weer in je gaat groeien. De liefde voor jouzelf. Hoe het voelt om van “niet meer hier willen zijn”, je kan stappen naar heel graag de wereld opnieuw willen ontdekken. Je opnieuw gaat genieten van alles om jou heen. Dat je weer in je diepste kan voelen hoe het is om datgene wat je lijkt te zijn overkomen, jouw stappen waren naar jouzelf. Dat datgene wat jij hebt ervaren niet jouw mislukkingen waren, maar jouw kracht, dat wat jij kan en mag gebruiken voor jouzelf en misschien wel anderen.

 

Hoe fijn het is, als er even iemand met je mee loopt, die jou ziet, het proces in jou herkent. Iemand die je weer jouw kracht weer laat voelen die je zelf even kwijt bent. Want ik weet dat jij zelf alles kan dragen wat er op jouw pad komt. Dat betekent alleen niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Soms is hulp vragen een cadeau aan jezelf. In liefde voor jouzelf. Want niemand hoeft het alleen te doen. Ook jij niet.

 

Ik geef vooral sessies waarin de heling van het mannelijke en vrouwelijke in jou centraal staat. Oude stukken die je daarin tegen kan komen. Trauma’s die je ervaren hebt. Door de Healing-Arts werk ik ook met de multidimensionale en hogere lichtvelden om jou heen. Om je daarmee weer te verbinden.

 

Vooral na trauma/misbruik rond seksualiteit. PTSS, traumaverwerking, buitenaardse bewustzijn, tweelingziel relaties, alleen geboren meerling.