Lichtaanrakingen:

Hoe werkt lichtaanrakingen:

 

Tijdens een lichtaanraking zal ik, vaak met 2 vingers, een bepaalde blokkade aanraken. Op dat moment laat ik licht door deze blokkade stromen. Zo lang als dat nodig is. Daardoor lost een blokkade volledig op. Daarmee lost ook de verkramping op. Op dat moment kan even kort een bepaalde emotie door je heen stromen. Dit duurt vaak maar een paar minuten. Door deze even door je heen te laten stromen, zonder deze opnieuw vast te zetten, lost de blokkade op.

 

Zo kan je meerdere blokkades en verkrampingen oplossen tijdens een sessie. Dit is volledig pijnloos. Soms kan dat zittend op een stoel, soms liggend. Vaak kan ik die bepaalde laag ook aanraken via de voeten. Of mijn hand boven een bepaalde plek houden. Al merk ik dat een aanraking met 2 vingers sneller en dieper werkt. Dit gebeurt altijd over de kleding. Nooit eronder. 

 

Deze lichtaanrakingen zijn rechtstreeks vanuit de bron. Ik word op dat moment gestuurd. Soms kan je zelf voelen wanneer deze blokkade is ontstaan, waar dit vandaan komt.

Soms vindt je het fijn dat ik je er wat over kan vertellen. Ik kan je dan ook vertellen wat daar mee samenhangt,  woorden geven aan wat er in jou gebeurt en wat er ooit gebeurd is, waardoor deze blokkade is ontstaan.

 

"Aangeraakt worden in je ware essentie, in jouw liefdeslicht, maakt dat je jezelf opnieuw herkent. Je voelt jouw licht door je heen stromen en wordt geraakt door de schoonheid ervan. De schoonheid van jouzelf. Je voelt je gedragen, gekoesterd en geliefd, door alle cellen van je lichaam. Jouw licht is hier op aarde zo welkom.

 

Jij bent zo welkom!"

 

Daarbij kan ik elke laag die ik zelf verwerkt en ont-krampt heb, meteen aanbieden als heling voor de laag in jou, waar we op dat moment werken. Dat gebeurt volledig energetisch. Zonder dat je dat door hebt. dan herinnert je lichaam weer hoe het ooit was en heelt zichzelf. De blokkade is weg, de verkramping lost op en energie kan er weer doorheen stromen. Ook is hierdoor je energie veranderd. Je zal dan ook niet meer diezelfde situatie aantrekken. Hooguit een andere om op een nog diepere laag te helen. Vaak zit er dan een hele periode tussen, voor een diepere laag zich aandient. 

 

Dit is een hele snelle en vooral zachte manier om door lagen heen te stappen. Het ont-krampen van je lichaam. Zo kan je in enkele sessies door grote trauma stukken heenstappen. 

 

Waarom kiezen voor deze sessie met lichtaanrakingen:

 

Omdat je graag jouw proces op een zachte en liefdevolle manier wil doorstappen.

Wanneer je lang gewerkt hebt aan jezelf, maar toch steeds dezelfde situaties blijft aantrekken.

Je geraakt bent in iets, waar je niet goed weet hoe daar mee verder te kunnen.

Je in een paniek blijft hangen, wat je tegenhoudt om fijn te leven.

Al heel lang in een overlevingsstand leeft, waardoor vermoeidheid, angst, paniek, boosheid of verdriet je tegenhouden om verder te gaan.

Wanneer een situatie blijft hangen, je er maar niet verder mee komt.

Je al zo lang erg moe bent en hier nu voorbij wil. 

Je meer vanuit jouw hart wil leven en oude trauma's wil loslaten. 

Je jouw tweelingziel bent tegengekomen die alles in je los maakt en je daar graag verder in wil. 

Je in een burn-out terecht bent gekomen, overspannen bent of met een depressie kampt en daar graag uit wil stappen.

Je opnieuw in een laag geraakt wordt waar je al eerder tegenaan gelopen bent. 

 

Hoe merk je dat een bepaalde laag in je geraakt wordt:

 

Als een bepaalde laag in jou geraakt wordt, zal je dat merken in alles in je lichaam. Je schiet weg, dissocieert, je hoofd en je gedachten draaien op volle toeren, je wil vluchten, vechten of, wat vaak gebeurt, je verstijft en niets komt meer uit te handen. Je kan bepaalde gevoelens niet meer voelen of je blijft er in hangen. Als boosheid omhoog wil komen, maar deze door jou of anderen onderdrukt wordt, ervaar je onmacht verdriet, zonder dat je jezelf er nog uit te kunnen trekken. Je blijft tegen gesloten deuren aanlopen. Eigenlijk om je te helpen erdoorheen te stappen, al kan je dat behoorlijk raken. Onmachtig laten voelen. Als een panieklaag erg groot is, kunnen er zelfs gedachten zijn over zelfdoding of zelfmutilatie. Je voelt je slachtoffer, er wordt je iets aangedaan. 

 

Werkt dit ook voor grote trauma's?

 

Ik behandel met lichtaanrakingen alle soorten pijnstukken van klein tot groot.

Zeker grote trauma stukken zoals seksueel misbruik, alleen geboren meerling, behoefte aan zelfdoding, trauma's in de kindertijd zoals mishandeld zijn, onveilige thuissituaties. Daarbij werkt het zeker goed bij PTSS en CPTSS. Vaak komen PTSS en CPTSS voort uit te langdurige verkramping van de bekkenbodem en stressspier, de Psoas spier. Zie hiervoor mijn artikel over het ont-krampen van je lichaam. 

 

Ook in tweelingziel relaties, waarin juist heel sterk oude stukken aangeraakt kunnen worden, werken deze lichtaanrakingen erg krachtig. 

 

Tijdens de sessie:

 

Tijdens de sessie komt er meteen verlichting in je. De blokkade verdwijnt, Je lichaam ont-krampt en verzacht meteen. Je stapt meteen terug in je eigen lichaam en jouw energie kan nu veel dieper in jou doorstromen. Alles waar je mee kwam, wat je voor de sessie ervaarde, is dan ook voorbij. 

 

Soms, als je niet goed kan plaatsen waar deze klachten vandaan komen of wanneer je er zelf geen woorden aan kan geven, begin ik deze sessie met een zielsgesprek. Dat kan rust geven, je helpen om toch bij de kern te komen, zonder dat je die zelf kan voelen. Het kan namelijk zo zijn, dat iets is weggestopt in je onderbewuste of wanneer je paniek ervaart, je er zelf even niet bij kan. 

 

Wel kan deze sessie langer duren dan een uur. Vaak 1,5 tot 2 uur. Omdat het onderbreken van deze energetische sessie niet kan. 

 

Na de sessie:

 

Na een sessie met lichtaanrakingen, wil alles wat is aangeraakt, je lichaam uit. Dat zijn afvalstoffen die al vele jaren vastzaten in je. Deze zijn nu losgemaakt en willen afgevoerd worden. Je lichaam neemt dan letterlijk even over. Je zal de eerst 1 à 2 nachten intens kunnen dromen, erg vermoeid kunnen zijn. Dit is tijdelijk en zal na een dag of 2 à 3 weer over gaan. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan bepaalde etenswaren, of juist even geen eetlust hebt. Het kan zijn dat er nog een huilbui naar boven komt. Al is dat vaak kort. 

 

De vermoeidheid kan diep zijn, alsof je even niets anders kan dan op de bank of op bed kan liggen. Doe dat dan ook. Drink veel water en ondersteun je lichaam om deze afvalstoffen, die zijn vrijgekomen, los te laten. 

 

Wat extra zouten zoals Magnesium en Himalaya zout helpt om dit proces te versnellen. Voetenbadjes met deze helpen om sneller los te laten.

 

Omdat je lichaam lang verkrampt geweest, zal vermoeidheid een langere tijd bij je kunnen blijven. Deze kan je daarvoor al gevoeld hebben. Soms ook niet, als je geen contact meer had met je lichaam. Verkrampingen van je lichaam geeft veel stress waardoor vermoeidheid soms al lang aanwezig was en genegeerd is. Dit wordt niet zozeer versterkt door deze sessie. Wel is het zo dat je door deze sessies je eigen lichaam weer gaat voelen. Daardoor ook de vermoeidheid.