Nu met korting van 50,- als je deze maand nog opgeeft! Je kan dan ervoor kiezen deze maand al te beginnen, of volgende maand.

Online coaching

Thuis vanuit je eigen ruimte en vooral in je eigen tijd een multidimensionaal therapie traject doorlopen. Vanaf nu is dat mogelijk!

 

Als je niet in de buurt woont, weinig tijd hebt of graag in jouw tempo en in jouw tijd bezig wil zijn met jouw proces, kan je hetzelfde ontvangen als in de praktijk. 

 

Beginnend met een zielsgesprek (reading), wat je natuurlijk ontvangt via mail, kan ik met jou mee voelen. Precies voelen wat jij nodig hebt en wat voor jou belangrijk is. Aan de hand van dat zielsgesprek maak ik voor jou een traject met opdrachten, informatie van waar jij nu staat, meditaties of een healing. Afgestemd op wat nu voor jou belangrijk is. Waar jij thuis mee aan de gang kan. Dit zielsgesprek zal 2x per maand zijn. En steeds zal je die ontvangen per mail. Zeker leuk om later terug te lezen. Zo kan je altijd terug kijken op jouw proces. 

 

Aan de hand van de opdrachten die je krijgt en het invoelen van mij, kunnen we steeds de volgende stappen maken. 

 

Dit traject is dus precies op jou afgestemd. Waar jij nu staat, jouw tempo en wat jij nodig hebt. Steeds weer opnieuw aangepast. 

 

Daarnaast hebben we verschillende contact momenten, soms via mail, maar ook telefonisch of whatsapp. Precies zoals het voor jou goed voelt. 

 

Waaruit bestaat het online traject:

 

We beginnen met een zielsgesprek (reading) op afstand, al mag je voor dat eerste gesprek ook altijd naar de praktijk komen. Dan leer je mij persoonlijk kennen. Het is niet nodig voor het traject, maar als die keuze voor jou goed voelt, kan dat.

 

Ik zal dan ook invoelen waar jij nu staat en wat je eerste stappen zijn. Aan de hand daarvan stuur ik naast je zielsgesprek, je opdrachten of een meditatie door waarmee je thuis aan de gang kan. Die eerste sessie sluit ik af met een healing. Zodat datgene wat nu aangeraakt mag worden, meteen in beweging wordt gebracht en je heling ontvangt zodat je daarin ook meteen de verdieping in kan. Daarnaast geef ik informatie over waar je nu staat. Informatie over het deel van het proces wat nu in jou beweegt. Welke richting dat je daarin gaat. 

 

Na ongeveer 2 weken wil ik eerst een mailmoment: Hoe gaan de opdrachten, wat deed dat met jou. Wat viel je op, wat vond je moeilijk. Aan de hand van die mail zal ik opnieuw bij je invoelen. Opnieuw een zielsgesprek! Wat je natuurlijk ook via mail ontvangt van mij. Aan de hand van het zielsgesprek, krijg je een nieuwe healing en je nieuwe opdrachten of meditaties zodat je daar mee aan de gang kan. Natuurlijk met achtergrond informatie van het proces waar je nu staat.

 

Tussendoor blijf je in contact via telefoon, whatsapp of mail. Zo vaak als het voor jou goed voelt. Als je vragen hebt, iets wil bespreken, of bepaalde momenten moeilijk voor je zijn. Want online therapie betekent niet dat je het alleen hoeft te doen. In het traject zitten zeker 5 contact momenten naast de 2 grote invoel-momenten. Uit ervaring blijkt dit ruim voldoende. 

 

De kosten: 

 

De prijs voor de traject is 296,- per maand. 

 

Voor 3 maanden is deze 888,- euro. Deze kan je ook in maandelijkse termijnen betalen. 

 

Korting:

 

Wil je een 3 maanden traject, heb ik tijdelijk een mooie korting van 50,- voor je, waardoor deze komt op 838,-!